• Gratis thuisbezorgd vanaf € 75,-
  • Specialist in Duitse & Zuid-Franse wijnen
  • Veilig & eenvoudig online betalen

 

OVER ONS

MR. MOONEN WIJNHANDEL
___

 

Mr. Moonen is een Zuid-Limburgs familiebedrijf dat gespecialiseerd is in Zuid-Franse en Duitse wijn. Alle wijnen in het assortiment zijn door ons persoonlijk geselecteerd en van hoge kwaliteit.

 

JOS MOONEN
In 2011, na een carrière als bedrijfsjurist, besloot vader Jos wijn te gaan importeren voor vrienden en bekenden. Als liefhebber van de cultuur én de wijnen van de Zuidelijke-Rhône, werd begonnen met de import van een aantal wijnen uit deze streek. Éen producent werden er al snel meerdere en er kwamen ook domeinen uit de Provence en Languedoc bij. Geleidelijk aan werd de wijn niet meer alleen aan vrienden geleverd maar werd er ook geïmporteerd voor horeca en evenementen.

 

JULES MOONEN
Passie blijkt aanstekelijk! Na het behalen van zijn WSET3 wijndiploma, is ook zoon Jules actief betrokken geraakt bij de wijnimport. Na 1,5 jaar in Berlijn gewoond te hebben is Duitsland een soort tweede ‘Heimat’ voor hem geworden. Het ontdekken van de edele Riesling was een echte revelatie en een nieuwe liefde was geboren!
In wijnstreken als de Rheingau en de Nahe werd er gezocht en geproefd bij gevestigde domeinen maar ook bij de nieuwe generatie Duitse wijnmakers.

Meer weten over bestellingen, proeverijen of wijnadvies op maat?  

Wij helpen graag!

 

E   INFO@MRMOONEN.NL

  +31 6 24 708 780 

 ALLE WIJNEN


WIT
  |  ROOD  |   ROSÉ